Tervetuloa Grunhalliin!

"Julmuuteen vastataan julmuudella. He ovat vieneet meiltä kaiken ja tappaneet meidät. On vain oikein, että jonain päivänä on vielä veri valuva pitkin kaupungin katuja. Heidän verellään me pesemme pois kaiken sen saastan, jota he ovat jälkeensä jättäneet. Heidän verellään me pesemme pois heidän pahuutensa ja pyyhimme heidän muistonsa maan päältä!"

 

Vuosisatoja kestäneelle elävien ja langenneiden taistelulle ei näytä tulevan loppua. Kukaan ei ole turvassa tässä magiantäyteisessä maailmassa, jonka arkea siivittävät monet mielenkiintoiset suhdekiemurat. Kaikki on mahdollista Grunhallissa, tule siis rohkeasti mukaan!

Tammikuussa 2019 idea Grunhallista ja sen juonesta syntyi pelaajiemme keskuudessa. Vuoden mittaan sitä kehitettiin ja vaikka välillä edistyminen oli hidasta, peli saatiin vuoden loppupuolella rakennettua. Grunhallista muovautui lopulta Discord-pohjainen,  humanoideilla pelattava chatroolipeli. Pelin monimutkaisen maailman ja rajoittamattoman k18 materiaalin takia ylläpito ei suosittele Grunhallia aloittelijan ensimmäiseksi peliksi. Autamme kuitenkin mielellämme uusia pelaajia pääsemään alkuun.

Grunhallin ikäraja on 16 vuotta. Sitä nuoremmat liittyvät omalla vastuullaan.

Tervetuloa Grunhalliin!

~ Grunhallin ylläpito

Grunhallin kansa

Rodut

Dranmirlogo.png

Dranmirit

Matelijahumanoidit

Lohrianlogo.png

Lohrianit

Vedenväki

Sabrelogo.png

Sabret

Kissahumanoidit

Hilvarlogo.png

Hilvarit

Lintuhumanoidit

 
Instagram

Tästä näet kurkistuksen tuoreimpiin Instagram-päivityksiimme. Löydät meidät Instagramista nimellä @grunhallrpg