Dranmir

Matelijahumanoidi

Dranmirit ovat ensimmäinen lohikäärmeiden luoma rotu ja muistuttavat ulkomuodoltaan erilaisia liskoja ja käärmeitä. Dranmirien lajit ovat yleensä hieman erikoisia ja kirjavia. Esimerkiksi gekot, viidakkokäärmeet, varaanit ja vastaavat ovat yleisiä dranmirien keskuudessa. Dranmirien nahka voi olla suomuista, kovaa tai ihmismäistä. Liskomaisten humanoidien kehossa voi olla erikokoisia piikkejä, nahkaisia kauluksia ja harjoja lajista riippuen. Myös liskomaiset hännät ovat sallittuja. Vaikka dranmir olisi lajiltaan käärme ja hyvin petomainen, sillä on silti aina kaksi jalkaa ja kaksi kättä. Käärmemäistä alaruumista ei siis humanoidilla voi olla. Sen sijaan humanoidilla voi olla vahva ja paksu häntä. Samassa humanoidissa voi olla piirteitä useasta eri liskolajista ja siten luoda mielenkiintoisia piirteitä. Hiukset ja muu karvoitus on dranmirien erikoisista väreistä huolimatta yleisesti ihmiselle tavanomaisen värikirjon sisällä.

Dranmirit voivat olla kasvoiltaan hyvinkin liskomaisia, mikä olikin muinoin hyvin ihailtava piirre Muinaisten ollessa vielä maan päällä. Myöhemmin dranmirien kauneusihanteet ovat muuttuneet samoiksi kuin kaikkien muidenkin rotujen, ja tasapainoinen perimä ihmistä ja petoa on kaikista tavoiteltavin ulkonäkö. Ihmismäiset kasvot, joissa on liskon ominaisuuksia, ovat yksi tämänkaltainen piirre. Esimerkiksi liskon terävät hampaat, haarautuva kieli ja erikoiset pupillit voivat tuoda humanoidin kasvoille mielenkiintoisia piirteitä. Elementtinsä ansiosta dranmirit sietävät valtavan hyvin lämpöä ja ovat jokseenkin immuuneita kuumuudelle. Siten dranmirit ovat asuttaneet tulivuoren lämpöä uhkuvat rinteet ja viihtyvät muutenkin lämpöisissä paikoissa.

Mahtisuvut

Gelorz

Gelorzin mahtisuku on ikivanha ja kerrotaan olleen ensimmäisiä sukuja, joita lohikäärmeet loivat. Sukuun kuuluvilla dranmireilla on kaulusliskomainen, nahkainen kaulus, joka toimii suvun jäsenten tuntomerkkinä. Mahtisuvun aseman suku sai kuitenkin vasta palveltuaan kuninkaiden alaisuudessa rahaston vartijoina useita sukupolvia. Nykyisin Gelorzin suku tiedetään ja tunnetaan erityisesti kuninkaallisesta pankkitoiminnasta. Suku on kerännyt vuosien varrella itselleen mainetta ja vaurautta, joten suvun jäsenet ovat ylpeitä ja tarkkoja sukunsa tekemisistä. Suvusta poikkeavat yksilöt karkotetaan ja eristetään herkästi, sillä suku tahtoo maineensa pysyvän tahrattomana. Pankiirien suvussa ei saa olla mustia lampaita, sillä ne voivat tuoda epäluotettavuutta niin kovin kauan luotettavana ja ylväänä pysyneeseen maineeseen. Tästä johtuen suvun jäsenet ovat joko nousseet korkeisiin virkoihin töihin tai naineet itsensä muihin aatelisperheisiin. Porvariliittoja katsotaan hyvällä vain, mikäli aviokaupasta koituu hyötyä suvun maineelle tai varakkuudelle. Gelorzit osoittavat yleisesti mielellään vaurauttaan ja ovat varsin ylpeitä ja tottuneita yleelliseen elämään. Jokainen opetetaan raha-asioissa tarkaksi ja valjastetaan hyvällä koulutuksella elämään. Suvusta tulee harvoin sotilaita ja moiseen suhtaudutaan melko nihkeästi.

Pohja © 2019 Wix

Kaikki sivun tekstit ja piirrokset © Grunhallin pelaajat

dc-logo-northernlights2.png
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now