HAHMOT

Hahmot ovat hyvin tärkeässä osassa jokaista roolipeliä. Siispä on hyvin

tärkeää suunnitella hahmot huolella ja ajatuksen kanssa, jotta niillä olisi

mahdollisimman antoisaa pelata. Grunhallissa on tietysti sääntöjä ja ohjeita

hahmon luomisessa, sillä kaikki ei ole sallittua. Muistathan lukea ohjeet tarkasti,

ennen kuin lähdet suunnittelemaan hahmoasi!

Hahmotiedot on ensin lähetettävä foorumille hakemukset-osioon. Hahmolla ei

voi pelata, ennen kuin se on hyväksytty ylläpitäjän toimesta. Tämän jälkeen 

hahmon tiedot joko siirretään hyväksyttyjen hahmojen listaan, tai ylläpitäjä

ottaa sinuun yhteyttä korjauksehdotuksien muodossa. Älä epäröi pyytää apua, jos jokin jää ihmetyttämään! Ylläpito ja muut pelaajat vastaavat kysymyksiin oikein mielellään.

Lomakepohja

Nimi: Nimi ei saa olla oikea, oikeassa elämässä käytettävä, vaan sellainen, joka ei tarkoita mitään. Nyrkkisäntönä Grunhallissa toimii se, ettei nimeä saa löytyä googlettamalla. Nimigeneraattorit ovat oiva apu nimen keksimisessä!

Ikä: 0-15v lapsi, 15v-20v teini, 20v-50v nuori aikuinen, 50v-100v aikuinen, 100v-150v keski-ikä, 150v-200v vanhus. Maagit kuolevat vanhuuteen ennen 175 vuoden ikää.

Sukupuoli: Onko hahmosi mies vai nainen?

Rotu: Dranmir, Lohrian, Sabre vai Hilvar? Muista lisätä tähän perään, onko hahmo langennut.

Esimerkiksi: "Rotu: Sabre, langennut"

Laji: Mistä eläinlajeista hahmosi on saanut petovaikutteita? Esimerkiksi vaikka lumileopardi, jos hahmosi on Sabre. Muistathan tarkistaa rotujen kuvauksista, millaiset lajit ovat Grunhallissa sallittuja. Jos olet epävarma asiasta, apua voi aina kysyä ylläpidolta.

Petoprosentti: Kuinka monta prosenttia hahmo on ihminen, kuinka monta peto? 

Sääty: Onko hahmosi aatelistoa, rahvasta, vaiko kenties jopa lainsuojaton?

Ammatti: Grunhallissa on monia ammatteja, valitse hahmollesi yksi.

 

Magian osaaminen: Kuinka paljon hahmosi osaa magiaa? Osaako hän suunnilleen yhtä paljon kuin kuka tahansa tavallinen tallaaja, vai onko hän harjoitellut koko ikänsä?

Maine: Millainen maine hahmollasi on? Onko hän tunnettu mukavana leipurin tyttärenä vaiko kenties hurjana palkkasoturina?

Historia: Hahmon historia selittää luonnetta aika pitkälti. Jos hänen koko perheensä on teurastettu hänen nenänsä edessä, ei hän varmastikaan ole ikuinen ilopilleri.

Luonne: Millainen hahmosi on? Onko hän ystävällinen, optimistinen kaikkien kaveri, vaiko kenties täysi vastakohta?

Ulkonäkö: Kuva ei ole pakollinen, mutta suositeltava. Selitä hahmosi ulkonäöstä mahdollisimman tarkasti. Millainen hänen kehonrakenteensa on, millaisia eläimellisiä ja inhimillisä piirteitä hänellä on, turkin/ihon, hiusten, silmien väriä, kaikkea mahdollista mitä tulee mieleen! Otathan huomioon, että hahmosi täytyy lyhimmillään olla 140cm pitkä, pisimmillään 220cm pitkä. Tähän kohtaan kuuluu myös pukeutumistyyli.

 

Omaisuus: Mitä hahmosi omistaa? Tähän voi listata kaikenlaista metsästystarvikkeista ratsuun ja maaplänttiin.

Suhteet: Keitä hahmosi on tavannut, mistä hahmoista hän on saanut positiivisen kuvan, mistä negatiivisen? Tämä kohta päivittyy pelien myötä, eikä tähän tarvitse välttämättä hahmoa hyväksyttäessä mitään laittaa.

Hahmolla sallitut teemat: Tähän kohtaan kuuluu listaus niistä teemoista, joita olet valmis pelaamaan kyseisellä hahmollasi. Ellei jotain tiettyä teemaa ole listattuna, hahmosi ei päädy kyseistä teemaa edustaviin peleihin.

Teemoja ovat: väkivalta, erotiikka, huumausaineet, kuolema, kauhu, seksuaaliväkivalta ja ahdistus.

 

Lisäksi lomakkeeseen saa lisätä omia kohtia, mutta nämä siinä pitää olla.

Esimerkkihahmo

VANDELLA WICCA

35v / nainen / sabre, leijona / 75|25 / aatelinen / velhojen johtaja

| Tunnusmusiikki x x | Ääni x |

Luonne

Luonteeltaan Vandella on hyvin ihana persoona. Hän on aina hymyileväinen, positiivinen ja valmis auttamaan jokaista. Vandella tuntee olevansa vastuussa jokaisen turvallisuudesta, eikä hänellä itsellään ole niin väliä, kunhan kaikilla muilla on vain hyvä olla. Sabre puhuu harvoin itsestään ja menneisyydestään, mutta on hurjan kiinnostunut ystäviensä ja muiden elämästä. Muiden huolia hän on valmis kuuntelemaan aina, omat huolensa työntäen aina mielensä sopukoihin. 


Vandella ajattelee aina muiden parasta ja on ensimmäisenä tarjoamassa omaa henkeään vaihtokaupassa, kun siihen vain tulee tilaisuus. Itselleen hän valehtelee, tietäen selvästi olevansa onneton elämässään, mutta vain näin hän pystyy olemaan jokaiselle kansalaiselle hyödyksi ja tälle polulle hänet oltiin määrätty jo kun hän oli äidinsä vatsassa. Sisimmältään nuorukainen omistaa surumielisen ja haikean ajatusmaailman ja unelmoi tavallisesta elämästä hartaammin kuin monikaan muu. Luonteellaan; kiltteydellään ja positiivisuudellaan, Vandella kompensoi tapahtumia lapsuudessaan. Hän yrittää aina miellyttää muita ja antaa jokaiselle parhaimman mahdollisen kuvan itsestään.

Vandella on epäinhimillisen ahkera tekemissään asioissaan. Hän pyrkii tekemään työnsä niin huolellisesti ja hyvin kuin vain pystyy ja harvoin jättää ketään odottamaan. Vapaapäivä ei kuulu kultahiuksisen sanavarastoon, eikä meripihkasilmäinen ikinä laiskottele. Vandella osaa pakottaa itsensä jatkamaan elämäänsä vaikeimpinakin aikoina, sillä niin hän on tehnyt pienestä pitäen.

Vandella on valkea sabre, lajiltaan leijona. Hänen kehonsa on naisellinen ja siro, mutta se peittyy yleensä aina ilmavien, valkeiden paitojen sisälle. Maagilla on kultaiset, lainehtivat ja harteille ylettyvät hiukset. Hän tykkää pitää niitä auki, mutta yleensä kutrit ovat aina siististi poninhännällä, etteivät ne olisi magian harjoituksen tiellä. Velhon koko keho on valkean turkin peitossa, sirot sormet ja jalat ovat kuitenkin ihmisen.

Vandella on noin 175cm pitkä ja kasvonpiirteiltään hyvin komea, mutta samalla myös klassisen kaunis. Hänellä on pirteät, meripihkan sävyissä hohtavat ilmekkäät silmät, joita reunustavat pitkät ja tummat ripset. Kirsu on vaaleanpunainen, korvat normaalikokoiset ja pyöreät. Vandellan kasvot ovat

melko ihmismäiset, eikä hänellä ole pitkää, leijonalle ominaista

kuonoa. Hänellä on päällään usein valkea paita, joka ilmavuudensa takia

antaa velholle paljon pelivaraa. Vandellan liikkumistyyli on hyvin

rauhallinen, ja ilme hänen kasvoillaan on usein ystävällinen ja kohtelias.

Hänen äänensä on pehmeän poikamainen, ja velho on ulkonäöllisesti

hyvin helposti lähestyttävä.

Vandella syntyi äitinsä toiseksi, isänsä kolmanneksi lapseksi. Hän sai olla perheensä kuopus, omistaen paljon itseään vanhemman isosiskon ja kahdella vuodella vanhemman isoveljen. Perheessä velloi myrskyisät ajat Vandellan syntymän aikoihin, sillä äidillä ja isällä oli usein riitaa. Isoveli Razmir oli nimittäin avioliiton ulkopuolinen lapsi, eikä äiti ollut siitä missään nimessä mielissään. Hän kohteli poikaansa kuin ilmaa, määräten kuitenkin perheen raskaimmat työt pojalle. Isä puolestaan puolusteli aina poikaansa, pyrkien olemaan tälle niin hyvä isä kuin vain mahdollista. Siispä Vandella sai harvoin isänsä huomiota, kerran oli muutenkin tälle vain korvaus äidille Razmirista. Äiti oli kuitenkin niin väsynyt perheeseensä, ettei viettänyt juurikaan aikaa kotona. Vandella ei naista hirveästi kiinnostanut, muuten kuin Razmirin seurassa. Silloin äiti käyttäytyi Vandellaa kohtaan huomaavaisesti ja rakastavaisesti, pyrkien osoittamaan Razmirille kaikin mahdollisin tavoin, ettei tämä ollut tervetullut heidän perheeseensä.

 

Perheen sisäisten tapahtumien myötä Vandella pyrki itsellään kuromaan kuilun perheenjäseniensä välillä umpeen. Hän jakoi kotityöt Razmirin kanssa, auttoi isäänsä niin paljon kuin vain ikinä pystyi, käyttäytyen äitinsä seurassa kuin yksi talon palvelijoista. Tyttö ei koskaan kieltäytynyt kenenkään toiveesta, yrittäen saada isältään enemmän huomiota ja äidiltä rakkautta muutenkin kuin Razmirin läsnäollessa. Nuoresta iästään huolimatta Vandella pyrki ajattelemaan aina jokaisen parasta, jotta kaikilla olisi asiat vähän paremmin ja he saisivat syödä ruokapöydässä muutenkin kuin hiljaisissa tai kireissä tunnelmissa. Meripihkasilmäinen osoitti pienestä pitäen lahjakkuutta magian kanssa, kerran Wicca oli. Se ei kuitenkaan koskaan ollut sitä, mitä Vandella olisi halunnut tehdä elämällään. Hän ei tietenkään sitä sanonut ääneen, sillä vanhemmat odottivat toisesta tyttärestään yhtä suurta noitaa kuin heidän vanhin lapsensa, noitien johtaja Irrinkin oli. Joten sen sijaan, että Vandella olisi päättänyt itse elämästään, hän päätti täyttää vanhempiensa toiveen. Eikä pelkästään sitä, vaan enemmän. Kolmevuotiaana Vandella päätti, että tahtoi joskus johtaa niin kuin Irrin, mutta koska hän ei missään nimessä tahtonut isosiskonsa kuolevan, hän päätti pyrkivän velhojen johtajaksi. Onneksi silloin vasta nuori Vandella oli ollut hyvin vähän julkisuudessa, siispä hänen oli helppoa vaihtaa uuteen elämäänsä ja omaksua sen mukanaan tuomat uudet tuulet. Pienestä lapsesta lähtien Vandella on elänyt toisena sukupuolena vain saavuttaakseen korkeimman tittelin polussa, jonka hän valitsi itselleen. Tästä kaikesta johtuen Vandella on kuitenkin pienestä pitäen ollut hyvin sulkeutunut ja onneton. Se ei kuitenkaan estänyt häntä esittämästä iloista vanhempiensa, isosiskonsa ja isoveljensä seurassa.

 

Vuodet vierivät ja Vandella löysi rinnalleen parhaan ystävän naapurin tytöstä, Mirelasta. He viettivät paljon aikaa yhdessä, mutta lopulta ystävyydestä kasvoi jotain muuta, mitä Vandella ei voinut hyväksyä. Hän yritti parhaansa pitääkseen heidän ystävyytensä kasassa, antaen myös rakkaudelle mahdollisuuden, mutta se ei koskaan toiminut. Ja niin Vandella päätyi kieltämään Mirelan, tuhoen sillä tavalla välinsä parhaaseen ystäväänsä. Elämä jatkui, mutta tällä kertaa nuori kultahiuksinen keskitti huomionsa täysin opiskeluun ja vanhempiensa miellyttämiseen, yrittämättä enää liikaa humanoidisuhteiden kanssa. Muutama vuosi ennen aikuistumistaan Vandella kuitenkin sattui törmäämään Burgoon vahingossa, ja kaksikon kemiat kohtasivat nopeasti. Pelko mahdollsesta lankeamisesta johti siihen, että kaksikko viettivät yhden yön läheisissä tunnelmissa. Sillä oli kuitenkin vakavia seurauksia: Vandella tuli raskaaksi. Irrin määräsi Vandellan ja Burgon väliaikaisesti maalle asumaan, ettei Vandellan salaisuus selviäisi kenellekään. Silloin kultahiuksisen maailma tuntui romahtavan kokonaan. Razmir oltiin määrätty muurille, eikä Vandella voinut avata veljelleen ajatuksiaan. Hän oli myöskin pettänyt vanhemmilleen tehneen lupauksen. Kuukaudet maalla vierivät kuitenkin nopeasti, ja ne olivat ehdottomasti Vandellan elämän onnellisinta aikaa. Vasta siinä vaiheessa Vandella uskalsi myöntää itselleen, että rauhallinen elämä Burgon seurassa oli kaikki, mitä hän oli koskaan tahtonut.

 

Onni ei kuitenkaan jatkunut pitkään, vaan heti pienen Xenastien synnyttyä Irrin vei tämän Vandellalta ja Burgolta. Noitien johtaja pyyhki muistot vuoden ajalta niin Vandellan kuin Burgonkin mielestä, eivätkä kaksikko sen jälkeen enää tavanneet. Vandellan mielessä oleva vuoden pimeys selitettiin sillä, että Vandella oli pudonnut rajamuurilta pää edellä ja ollut monta päivää tajuttomana. Pienen hetken ajan elämä jatkui niin kuin ennenkin, kunnes Owlehin kartano syttyi palamaan ja Razmir sai syyt siitä niskoilleen. Sitä pötypuhetta Vandella ei uskonut hetkeäkään, mutta vaikka hän uhrautui miten ja miten yritti ottaa palosta syyt niskoilleen, ei hän silti kyennyt estämään veljen karkoitusta Grunhallista. Valkoturkkisen lohdutukseksi jäi tieto siitä, että Razmir oli lähtenyt mukanaan kompassi, jonka Vandella oli loihtinut nuorempana osoittamaan aina kotia kohti. Sen avulla Razmir pääsisi joskus kotiin, jos vain sitä tahtoisi. Siitä päivästä lähtien kultahiuksinen kävi aina säännöllisin väliajoin meren rannikolla, istuen siellä vain aaltoihin tuijottaen. Aivan kuin Razmir olisi voinut sillä tavalla palata takaisin hänen luokseensa.

 

Vandella oli kohdannut menetyksen tuskan kerta toisensa jälkeen, eikä asiaa auttanut se, että hänen vanhempansa menehtyivät pian Razmirin lähdön jälkeen vanhuuteen. Enää ei ollut ketään, kenelle täytyi esittää, mutta samalla Vandellan täytyi esittää aivan jokaiselle. Hän päätti jatkaa magian opiskelua, pyrkien edelleen velhojen johtaksi. Lopulta hän pääsikin sille paikalle Irrinin avustuksella, mutta kaikki tuntui kovin turhalta. Päivät toistivat itseään mitä hirveimmällä tavalla, mutta Vandellalla ei ollut poispääsyä. Ainoa vaihtoehto oli jatkaa eteenpäin.

Menneisyys

Tunnettu velhojen johtaja, tiedetty nuoresta iästään. Lähes jokainen Grunhallin asukas pitää Vandellaa miehenä. Tiedetty äärettömän hyväsydämisenä ja kaikkien parasta ajattelevana.

Ulkonäkö

Suhteet

Tavatut: Irrin Wicca, Razmir Wicca, Burgo, Mirela Drabek, Xenastie Wicca

Rakastaa: Irrin, Razmir, Xenastie
Kunnioittaa:
Pitää: Burgo
Neutraalit:
Epämääräiset: Mirela
Ei pidä: 
Inhoaa:
Vihaa:

Irrin Wicca - Vandellan isosisko, jota hän on aina ihaillut jollain tasolla. Vandella rakastaa siskoaan syvästi ja olisi valmis tekemään tämän vuoksi mitä tahansa. 

 

Razmir Wicca - Vandellan isoveli, jota hän ei ole nähnyt moniin vuosiin. Vandella oli hyvin läheinen isoveljensä kanssa ennen tämän katoamista, ja hän suurekin jatkuvasti Razmirin vuoksi.

 

Xenastie Wicca - Vandellan tytär, jota hän kuitenkin pitää siskontyttärenään. Vandella rakastaa Xenastiea äidin tavoin, vaikkei tiedä, että toinen on oikeasti hänen tyttärensä.

Burgo - Vandellan entinen rakastettu, josta maagi ei kuitenkaan enää muista mitään. Vandella pitää Burgosta kuitenkin hyvin paljon, sillä tuntuu tulevan toisen kanssa toimeen hyvin.

Mirela Drabek - Vandellan lapsuudenystävä, jonka ympärille velhon lapsuus on kietoutunut. Vandellalla on hyvin ristiriitaiset tunteet Mirelasta, eikä hän ole varma, miten toisen kanssa kuuluu edetä.

 

Sallitut teemat:

väkivalta, erotiikka, huumausaineet, kuolema, kauhu, seksuaaliväkivalta ja ahdistus.

Pohja © 2019 Wix

Kaikki sivun tekstit ja piirrokset © Grunhallin pelaajat

dc-logo-northernlights2.png
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now