Hilvar

Lintuhumanoidi

Hilvarit ovat Grunhallin lintukansa. Ruumis on yleensä ihmismäinen,

selässä komeilevat suuret voimakkaat siivet, joillain voi olla siipien lisäksi

jopa pyrstösulat. Sulkia voi esiintyä hieman ympäri kehoa, joillakin voi olla

sulkakauluksia, jotkut taas saattavat olla kokonaan sulkien peitossa pään

ollessa kokonaan lintumainen. Lintujen jalat ovat myös tyypillisiä hilvareille

tai jaloissa ja käsissä voi esiintyä lintujen jaloissa tyypillistä sarveisaineesta koostuvia "suomuja". Kansan joukosta löytyy myös yksilöitä, joilla ei välttämättä ole siipiä laisinkaan tai ne ovat liian surkastuneet / heikot lentämiseen.

Lintukansana juurikin siivet ja pyrstö ovat hilvarien keskuudessa haluttuja ja ihailtavia piirteitä, molempia ei kuitenkaan tarvitse olla vaan jo jomman kumman piirteen saaminen on hyväksytty hilvarien keskuudessa. Siipien vieminen on hilvareille yleinen rangaistus, jotkut taas päätyvät hankkiutumaan siivistään eroon omasta tahdostaan liian korkean petoprosentin vuoksi näyttääkseen muiden hilvarien silmissä kauniimmalta.

Hilvarit nauttivat elementistään johtuen korkeista paikoista ja niissä asumisesta. On kuitenkin olemassa lintuihmisiä, jotka pelkäävät korkeuksia. Näitä katsotaan kuitenkin kummaksuen. Nokan omistavat hilvarit eivät kykene suutelemaan, mutta hilvareille ominaisia rakkaudentunnustuksia on poskien ja nokkien hierominen vastakkain. Tietenkin näiden rinnalla ovat suukot ja suudelmat niillä humanoideilla, jotka niihin kykenevät.

Hilvarien lajit ovat pääasiassa värimaailmaltaan melko vaatimattomia, vaikka lajien kirjo onkin laaja. Esimerkiksi, erilaiset pöllöt, haukat, kotkat, vesilinnut, käpylinnut ja merilinnut ovat sallittuja. Siten eksoottisemmat ja hyvin värikkäät lajit, kuten strutsit, pingviinit, kuningaskalastajat eivät kuulu Grunhallin hilvareiden lajikirjoon. Näin ollen erikoisen väriset hilvarit aiheuttavat kansassa ihmetystä ja ovat erittäin harvinaisia, jopa olemattomia Grunhallissa. Mikäli lajin sopivuudesta on hilvarhahmoa luodessa epävarma, kannattaa rohkeasti ottaa yhteyttä ylläpitoon ja kysyä asiasta. Eksottisempaa tai värikkäämpää lajia koskien on mahdollista anoa ylläpidolta erityislupaa.

Mahtisuvut

Edenvarn

Edenvarn on hyvin vanha korppihumanoideista koostuva hilvarsuku, joka on tunnettu etenkin sotilaallisesti lahjakkaista jäsenistään. Edenvarneja on ollut aikanaan myös kuninkaina sekä hilvarien johtajina, kuten yksi suvun nykyisistä jäsenistä, Seber Edenvarn. Myös korkeat asemat armeijassa ovat suvulle yleisiä, kuten yllättäen naisena luutnantiksi asti noussut Valradie Edenvarn antaa ymmärtää. Suku on kunnianhimoinen ja tavoittelee aina koko suvun kunniaa pyrkimällä korkeampiin asemiin. Suvun ehkä tunnusomaisimpia piirteitä ovat suuret mustat siivet ja paksut mustat hiukset. Edenvarneilla on tärkeä asema Grunhallin mahtisukujen joukossa ja heillä on suuria ja koristeellisia kartanoja ympäri valtakuntaa. Vaikka suku onkin korppihumanoideista koostuva, on avioliittojen seurauksena suvussa myös muita petolintuja, lähinnä muita varislintuja.

Owleh

Owleh-suku kuuluu ns. uudempiin mahtisukuihin, jotka ovat nousseet näkyviin sitten langenneiden tulon jälkeen. Suku on noussut kuuluisaksi armeijan palveluksessa monien taktisten voittojen myötä langenneita vastaan sekä nopeasta noususta yhdeksi rikkaimmaksi Hilvarin suvuista. Suku on kuitenkin kohdannut paljon vastoinkäymisiä ja lähes hävinnyt koko Grunhallista sen jälkeen, kun maaseudulla sijainnut kartano tuhoutui hurjassa tulipalossa ja taistelussa, jonka tekijänä olivat langenneiden eliitti. Kukaan ei tiedä, jäikö kukaan henkiin tuosta ylpeästä ja ovelasta suvusta. Suurin osa Owleh-suvun edustajista ovat rakenteeltaan pitkiä ja laihoja. Heille tyypillistä on koko kehon kattava höyhenpeite ja hieman tapauksesta riippuen, linnun alavartalo ja pyrstö. Yleensä suvun edustajilla on pöllöille tyypilliset päätupsut hiusten seassa. Suvusta löytyy pääsääntöisesti pelkkiä pöllöjen sukulaisia, mutta avioliittojen myötä Owlehin sukuun on myöhempinä aikoina syntynyt myös haukkojen kaltaisia jälkeläisiä.

Pohja © 2019 Wix

Kaikki sivun tekstit ja piirrokset © Grunhallin pelaajat

dc-logo-northernlights2.png
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now