Lohrian

Vedenväki

Vedenväki, kalaihmiset tai veden vartijoina tunnettu Lohrianin kansa on ylvästä ja vanhaa rotua Grunhallissa. Rodun yhteistyö yhteisen valtakunnan hyväksi alkoi jo tuhansia vuotta sitten rauhansopimuksen seurauksena, mikä salli kalastuksen ja meren antimien käytön Grunhallissa. Vastapalveluksena Lohrianin kansa sai opetusta magiassa ja sai luvan liikkua kaikkialla Grunhallin valtakunnassa. Myöhempinä aikoina, kun langenneiden uhka tuli todelliseksi, Lohrianin kansa otti roolin veden vartijoina, sillä langenneet yrittivät kiertää rajamuurin meren kautta laivastoin. Käytännössä Lohrianin kansaa ei näe koskaan rajamuurilla, sillä he ovat ainoita, jotka voivat taata meren turvallisuuden kalastajille ja heille itselleen.

Ulkonäöltään Lohrianilaiset muistuttavat kaloja, äyriäisiä, nilviäisiä ja haita. Heidän ulkomuotonsa voi vaihdella hurjasti, mutta yksi pääpiirre yhdistää kaikkia kansan väkeä. Kasvot ovat selvästi ihmismäiset, mutta kasvoissa voi olla partana mustekalan lonkerot, hain hampaat tai silmät, rapujen viiksiä tai jopa pallokalan piikkejä. Lähes jokaisen vedenväen geeneissä on myös pieni osa levien geenejä ja sen vuoksi suurin osa lohrianeista omistaa levästä koostuvan tukan. Sitä pidetään kauniina, toisin kuin tavallisia hiuksia. Lohrianien keho, kuten muillakin roduilla, on ihmismäinen, mutta se voi olla suomujen peitossa, selässä voi olla eväharjas ja joskus ravun kitiininen kuori. Kädet voivat olla sormien välistä nahkapoimuiset. Sormet voivat olla lonkerot ja joissakin erikoistapauksissa toinen käsi saattaa olla ravun saksi. 

 

Erikoisin ominaisuus lohrianeilla on kuitenkin sisällä. Heidän keuhkonsa ovat erilaiset maalla elävien keuhkoihin verrattuna. Lohrianit pystyvät hengittämään niin maalla kuin vedessäkin. Heidän ihonsa on kuitenkin auringolle erittäin herkkää. Tätä heikkoutta vastaan on olemassa maageilta saatavia amuletteja, mutta ne ovat arvokkaita ja vaativat hyviä suhteita sekä yleensä rahaa vaihtaakseen omistajaa. Kaikki lohrianit oppivat nuorempana muodonmuutoksen taidon, mikä mahdollistaa pyrstön muuttamisen jaloiksi, tehden maalla liikkumisen mahdholliseksi.

Lohrianin kansa on veden kansaa ja he voivat vedessä ollessaan luoda vaatimattomia virtauksia ja pyörteitä. Sen lisäksi he voivat kävellä veden päällä ja maalla Lohrianit voivat liikuttaa pieniä määriä vettä pallon muodossa. Kirjallisuudessa ei ole tarkkaa tietoa, missä Lohrianilaisten pääkaupunki sijaitsee, sillä heidän kansansa elää kaikkialla, missä on vettä runsaasti. Tiedossa on kuitenkin, että kaupunki sijaitsee jossain päin Atlanten valtamerta.

Mahtisuvut

Agern

Agernin suku on vanhin tunnettu mahtisuku, jonka kirjoitettu historia yltää Grunhallin suvuista pisimmälle menneisyyteen. Legendan mukaan Grunhallin ensimmäinen kuningas oli Agernin mahtisukuun kuuluva lohrian. Agernin mahtisuvusta polveutuvat monet kuninkaat, suuret johtajat, ylikomentajat ja sotasankarit, kaikki varustettuna verenpunaisilla hiuksilla ja sinisilmillä. Agernin suvulle niin sanottu puhdasverisyys on hyvin tärkeää, eivätkä suvun ulkopuoliset aviopuolisot ole hyväksyttäviä. Poikkeuksia ei ole. Mikäli väärärotuisen aviopuolison ja Agern-sukuisen lapsi täyttää kuitenkin mahtisuvun kriteerit, säästetään lapsen henki ja hänet liitetään osaksi Agernin sukua. Kyseinen aviopuoliso salamurhataan ehdoitta.

Agernin mahtisuvun jäsenet ovat lähes aina korkeissa asemissa. He työskentelevät suoraan kuninkaan alaisuudessa, elleivät itse hallitsijana. Punahiuksiset ovat myös vanhempien langenneiden kesken tunnettu mahtisuku, sillä suvusta polveutuu monia suuria sotasankareita. Suvun edustajat ovat useimmiten lihaksikkaita ja raskasrakenteisia. Heidät tunnetaan omahyväisestä asenteesta ja suvun edustajat selvästikin tietävät oman paikkansa. Tositilanteissa Agern-sukuun kuuluvat ovat kuitenkin osoittaneet pettämättömän ammattitaitonsa ja taidokkaan osaamisensa fyysisessä taistelussa.

Locus

Locuksen mahtisuku koostuu hummerimaisista lohrianeista. Hummerille tyypiilistä punertavan oranssia kuorta löytyy usein suvun jäsenten päältä jossain muodossa. Sitä voi olla joko hummerimaisena häntänä, rapumaisena saksena tai esimerkiksi selän suojana. Erityisesti hummerimaiset tuntosarvet ovat suvun tärkein tunnus.

Suku on erittäin tarkka lapsilleen antamasta etiketin mukaisesta käytöksestä, sillä suku tahtoo laajentaa vaikutusvaltaansa myös vesistöistä maan päälle. Locus on saanut vaikutusvaltaa erityisesti Virvajärven kaupungissa Hoqurissa, jossa se on luonut suuren kauppaimperiumin myymällä vedestä tulevia tarvikkeita, välineitä ja rohtoja maan päällä asuville roduille. Suvusta tulee myös voimakkaita maageja, joskin suvun koulutuksen pääpaino on kaupanteossa.

Pohja © 2019 Wix

Kaikki sivun tekstit ja piirrokset © Grunhallin pelaajat

dc-logo-northernlights2.png
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now