Sabre

Kissahumanoidi

Sabret ovat Grunhallin kissahumanoideja, joilla on sekä ihmisille, että kissaeläimille tyypillisiä piirteitä. Kaikki kissaeläinlajit sallitaan, paitsi kotikissat, eli sabret voivat olla leijonaa, gepardia tai vaikkapa viidakkokissaa muistuttavia olentoja. Sabrerodulle luontainen elementti on maa, johon liittyvää magiaa he voivat oppia hallitsemaan. Maa-alueet ovat sabreille luonnollista elinympäristöä, mutta he pystyvät myöskin liikkumaan uimalla vesistöissä, kykenemättä kuitenkaan hengittämään veden alla. Ulkonäöltään sabret muistuttavat muun muassa gepardeja, karakaleja, kissoja (esim. mustajalkakissa), oseolotteja, servaaleja, ilveksiä, marmorikissoja, afrikankultakissoja, puumia, suurkissoja tai lumileopardeja. Turkin värityksen on oltava luonnollinen. Esimerkiksi vaaleanpunainen turkki ei ole hyväksyttävä.

 

Eri kissalajeille tyypillisiä piirteitä voidaan yhdistellä keskenään. Kaikenlaiset variaatiot ovat siis sallittuja. Sabrella voi olla ihmisen tai eläimen korvat, muttei molempia. Häntä voi olla riippuen siitä, kuinka paljon humanoidi muistuttaa eläintä tai ihmistä. Keho on ihmismäinen. Se voi kuitenkin olla täysin kissaeläimelle tyypillisen turkin peittämä. Myös kasvot voivat olla hyvin petomaiset, sillä niissä voi esimerkiksi esiintyä turkkimainen parta tai vaikka kissaeläimen kuono. Kissapetomaiset hampaatkin on mahdolliset olennolle. Jalat ja kädet voivat olla joko ihmismäiset tai kissaeläinmäiset. Myöskin yhdistelmien esiintyminen on mahdollista, eli esimerkiksi kädet voivat olla ihmisen, mutta jalat eläinmaiset tai vain toinen käsi voi olla ihmisen, mutta toinen kissaeläimen tassulta näyttävä. Sabrella on myös mahdollista olla kissapetomaiset terävät kynnet, mutta ihmisen sormet.

Mahtisuvut

Wicka

Wickan suku on yksi Sabren rodun vanhimpia ja tunnetuimpia sukuja, sillä historian kirjat pystyvät jäljittämään Wickan suvun satojen vuosien päähän ennen langenneiden tuloa. Wickat ovat yksi vanhimmista maagisuvuista ja on jopa huhuttu, että Wickat olisivat perustaneet Grunhalliin niin noitien kuin velhojen maagiopistot. Wickat tunnetaan kautta Grunhallin rikkaina, joilta ei koskaan ole puutetta rahasta. Wickat ovat yleensä tasapainoisia petojen ja ihmisten suhteessa. Tyypillistä heille on koko kehon kattava turkitus ja hieman sukuhaarasta riippuen hiukset kuuluvat kehystämään kasvoja. Pää on poikkeuksetta aina pedon ja ruumis pitkälti ihmisenkaltainen. Musta, hopeanharmaa, kullankeltainen ja leopardikuviot ovat suvun sabreilla esiintyviä värejä, mutta muutamia poikkeuksia ilmestyy sukuun aina silloin tällöin avioliittojen kautta. Käytännössä kaikki Wickat ovat panttereita, leopardeja tai jaguarin kaltaisia sabreja.

Pohja © 2019 Wix

Kaikki sivun tekstit ja piirrokset © Grunhallin pelaajat

dc-logo-northernlights2.png
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now